Bondgården Övrabo

Bondgården Övrabo

jag-en lyckans ost

GenerelltPosted by Sanna Soleskog Wed, April 01, 2009 19:16:37

Nu är jag på väg hem efter min tredagarsturné. Att som en del av sitt jobb få åka till nya platser, träffa nya spännande människor och prata om ett ämne som får ens hjärta att brinna, det är alls inte dumt. När dessutom folk lyssnar uppmärksamt och åker hem till sina kor och försöker göra deras liv till ett ännu bättre ko-liv - det är ju ändå lite fantastiskt. För att citera en känd tänkare (E.Ladberg): "Det är nästan så att jag är lite avundsjuk på mig själv"


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marsvinskonsulten Fri, April 03, 2009 10:26:49

Ja du är verkligen en lyckans ost... Det är inte många som efterfrågar en marsvinskonsults tjänster i dessa dagar! ;) Dessutom är jag även lite avundsjuk på livet på landet och att kunna släppa ut kor och andra rara djur när grönskan kommer. För att inte tala om möjligheten att HA djur av olika slag. Men men, nu ska jag inte bli sentimental. Man får väl anpassa besättningen efter de förutsättningar som finns antar jag. Grönska ska det banne mig bli här på första våningen också! :)